gigablue hd 800 se plus

Discussion in 'Other satellite receivers.' started by malpi, Apr 30, 2021.

  1. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
  2. Johnny B.

    Johnny B. Technical Support Staff Member Moderator

    Messages:
    2,505
    Likes Received:
    1,285
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    yeah indeed, by taking a look to the datasheet I see that it seems that the maker Id is incorrect, probably the rest also.
    In that case I have right now no clue how the setting should be.
     
    raza05 likes this.
  3. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    OK thank you then there will be no arrangement ??? or some other idea
     
  4. Johnny B.

    Johnny B. Technical Support Staff Member Moderator

    Messages:
    2,505
    Likes Received:
    1,285
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    That depends, if I can figure out/find the correct data.
    But I need at least some time to figure it out.
    Maybe on Sunday.
     
  5. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    ok thanks when you can No hurry Thank you so much
     
  6. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    I already found functional xml but I'm not sure about cfe, bin for this deco on the official gigablue page I download it but the folder says ueplus instead of seplus thanks

    is there a possibility to load a complete image by Jtag ???
     

    Attached Files:

    Johnny B. likes this.
  7. Johnny B.

    Johnny B. Technical Support Staff Member Moderator

    Messages:
    2,505
    Likes Received:
    1,285
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    I would try first the v1 version, and when it not works the v2 if you use the cfe.bin file from them.

    Question, s there a possibility to load a complete image by Jtag.
    No, that can only be done if you have a working cloned image file from a nand chip in bin format.
     
    raza05 likes this.
  8. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    good I am getting to load image by rear usb with the Bat file. and cfe I comment tests
     
  9. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    decoder recovers and working ok Thank you very much for your help Thank you
     
    Johnny B. likes this.
  10. malpi

    malpi Member

    Messages:
    174
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Good morning I take up the thread I got another gigablue 800 se plus dead this does not say anything by rs232 usb do not work does not connect by cypres and boot screen ????? Thank you
     
  11. Johnny B.

    Johnny B. Technical Support Staff Member Moderator

    Messages:
    2,505
    Likes Received:
    1,285
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    Home Page:
    If it's completely dead, then it seems to me a good idea to measure the dc to dc step-down converters, the input and output dc voltages.
    Or, if it has no sign of life then it could also be the power supply, check its output voltages.

    However, since I don't have this box, I can't give any information about its voltage.
     
    raza05 likes this.